Megint..

2010.08.15. 22:35

Mindíg jó, Veled megint jó volt! Csak azt nem szeretem, ha nem lehetek Veled! Már most nagyon hiányzol...

Nagyon 'haldoklik' ez a nyár. Már a végét járja. Ma sem volt az a kifejezett strand időnek nevezett valami, ennek ellenére Betti, Barbi meg én strandon voltunk! :)) Ha nem esett volna az eső és nem lett volna borús az ég akkor még élvezhető is lett volna! Azért annyira nem volt rossz idő, hogy ne ússzunk egyet -ha már úgy is ott vagyunk- és szaunázzunk. A sétát már meg sem 'merem' említeni! :$ Megint nagyon jó volt Veled Kicsim!

Nem tudom elégszer megköszönni, hogy vagy nekem, nem tudom elégszer megköszönni, hogy szeretsz, nem tudom elégszer megköszönni, hogy akkor is 'elviselsz' ha hülye vagyok és éppen sok gonddal küszködöm! Köszönöm, hogy mostanáig velem voltál! Szeretlek Kicsikém!!! <3

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mesb.blog.hu/api/trackback/id/tr162224328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása