Sok rossz és sok jó!?

2010.09.07. 09:55

Sem az augusztus vége sem a szeptember eleje nem sikerült valami jóra. De persze, hogy ne legyen annyira rossz, valami jó mindíg történik! :)

 

Na melyikkel kezdjem? Kezdem a jóval mivel azt a szívemhez közel állóbbnak érezem (vagy, hogy írjam!?). Szerdán voltunk Fradi, Győri ETO meccsen. A hangulat nagyon jó volt és persze a meccs is, mert nyert a Fradi 3-0-ra. A haza út picit punnyadós volt. Képeket lejjebb közlök!

A cím az annyiban sántít egyépként, hogy nem történt túl sok jó. Inkább sok rossz.... :(

Még Pedig amit elvileg mindenki észrevett, hogy elkezdődött a suli. Igaz, hogy erre lehetett számítani de arra, hogy ennyire szar órarendet kapjak; hát arra pont nem. Röviden úgy néz ki, hogy vagy fél1-re vagy fél2-re kell bemennem -mielőtt valaki félre értené, NEM hajnali 1kor kell mennem hanem d.u.!!- és nehogy már jó legyen, 1/4 6-kor vagy 3/4 8-kor végzek! És én ennek annyira ki*aszottul örülök! :@ Bettivel sem tudok találkozni csak péntekenként és akkor is csak délután. :( És talán az egészben ez a legrosszabb!! :( Ráadásul most úgy néz ki, hogy két hétig nem fogunk tudni találkozni. Nagyon rossz! De ugye minden rosszban meg kell keresni a jót. Hát ebben talán az, hogy a tanáraink többségében jó arcok. Az osztályom még nem 'rázódott' össze, de nem baj; lesz ez még jobb is. Hát most már nem tudok többet írni. Ellenben közzéteszek pár képet és két videót. Hát azért //...történt velünk jó...// /Pufi Care/

A videók:

És a képek! :D

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mesb.blog.hu/api/trackback/id/tr862277079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása